Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Aktiebolag som heter Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-01-18 så har Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Aprilg. 7, 543 30, Tibro. Vi ni istället prata med Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag så kan ni göra det på 0504-61995.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, John Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margareta Hjördis V som är född 1942 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Roland Johanssons Möbeltransporter Aktiebolag har 556383-3747 som sitt organisationsnummer.