Fagersanna Allservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Fagersanna Allservice Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fagersanna Allservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fagersanna Allservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fagersanna Allservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fagersanna Allservice Aktiebolag ska trivas.

Fagersanna Allservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersanna Allservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Fagersanna Allservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Fagersanna Allservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-20128.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fagersanna Allservice Aktiebolag är Lindér, Peter Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidnert, Carina Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Fagersanna Allservice Aktiebolag har 556407-2394 som sitt organisationsnummer.