Tibro Möbelindustri Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Tibro Möbelindustri Fastighets AB är ett företag som finns i Tibro. I Tibro Möbelindustri Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norlander, Lars Wilhelm som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tibro Möbelindustri Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tibro Möbelindustri Fastighets AB på telefon 0504-15050.

Bolaget ska äga och förvalta fastighter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tibro Möbelindustri Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tibro Möbelindustri Fastighets AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tibro Möbelindustri Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tibro Möbelindustri Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tibro Möbelindustri Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tibro Möbelindustri Fastighets AB har 556408-2195 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.