Cornelis Mekaniska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Cornelis Mekaniska Aktiebolag är ett företag som finns i Tibro. I Cornelis Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är van Oeveren, Cornelis Pontus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Ove Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bjurström, Anders Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Cornelis Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cornelis Mekaniska Aktiebolag på telefon 0504-15239.

Bolagets verksamhet skall vara mekaniska arbeten, fräsning, svarvning, tillverkning av specialmaskiner för möbeltillverkning, brunnsborrning, pumpmontering samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cornelis Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cornelis Mekaniska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cornelis Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cornelis Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cornelis Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Cornelis Mekaniska Aktiebolag har 556410-0278 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.