Kökspatrullen i Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

Kökspatrullen i Skaraborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Kökspatrullen i Skaraborg AB finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kökspatrullen i Skaraborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kökspatrullen i Skaraborg AB har haft sedan 1994-01-01. Kökspatrullen i Skaraborg AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kökspatrullen i Skaraborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Knistad Smedjan, 541 92, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-475098.

Tibro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kökspatrullen i Skaraborg AB Privat, ej börsnoterat.

Kökspatrullen i Skaraborg AB har idag 556416-7178 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kökspatrullen i Skaraborg AB

Bolaget skall utföra projektering samt försäljning och montering av köksinredningar, köksutrustningar, byggnadstillbehör och badrum, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Kökspatrullen i Skaraborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinfält, Matti Henrikki som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinfält, Marja Helena som är född 1959 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .