Formfanér i Tibro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Formfanér i Tibro Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Formfanér i Tibro Aktiebolag finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Formfanér i Tibro Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Formfanér i Tibro Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Formfanér i Tibro Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Formfanér i Tibro Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 2, 543 50, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0504-20220.

Tibro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Formfanér i Tibro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Formfanér i Tibro Aktiebolag har idag 556423-0539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Formfanér i Tibro Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Formfanér i Tibro Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Johan Bengt Fredrik som är född 1972 och har titeln VD, Dahlberg, Johan Bengt Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Pehr Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Nils Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Dan Martin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .