Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tibro. I Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmqvist, Bengt Åke Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Inger Eva Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag på telefon 0504-13831.

Bolaget skall bedriva tillverkning av trädetaljer, konsultationber ionm träbearbetningsindustrin, fastighets- förvaltning samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kyrkliden Trähantverk Aktiebolag har 556463-1108 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.