Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag är ett företag som finns i Tibro. I Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlstedt, Veronica Bozena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstedt, Sven Tomas som är född 1946 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag på telefon 0504-14460.

Bolaget skall driva detaljist- och grossistförsäljning av leksaker, presentartiklar, blommor, husgeråd och barntillbehör, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahlstedt, Sven Tomas -Dahlstedt, Veronica Bozena

Leksakslagret E-Produkter Aktiebolag har 556466-1915 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.