Tibro Billackering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556474-0719 är organisationsnummer för bolaget Tibro Billackering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tibro Billackering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Tibro Billackering Aktiebolag finns i.

Tibro Billackering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-09-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tibro Billackering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Tibro Billackering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tibro Billackering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tibro Billackering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-10730 eller genom brev på följande adress:
Rydsg. 3, 543 51, Tibro

Bolaget skall utöva lackerings och reparationsarbete på fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tibro Billackering Aktiebolag och det är Isaksson, Rune Nils Gustav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Siv Elsy Marite som är född 1943 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,