Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av elektriska mätsystem, bedriva konsultverksamhet inom området samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1993-12-28 så skapades Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556478-0129 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tibro.

Just nu är Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0504-20322 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Light Measurement Systems i Tibro Aktiebolag är Andersson, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Gudrun Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .