Tibro Mur & Kakel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tibro Mur & Kakel Aktiebolag är ett företag som finns i Tibro. I Tibro Mur & Kakel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Rolf Karl Vilhelm som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Susanne Gun Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Schytt, Sigrid Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelmqvist, Anders Jonas som är född 1962 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tibro Mur & Kakel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tibro Mur & Kakel Aktiebolag på telefon 0504-59010.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom mureri, kakel och plattsättning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tibro Mur & Kakel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tibro Mur & Kakel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tibro Mur & Kakel Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Tibro Mur & Kakel Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tibro Mur & Kakel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter

Tibro Mur & Kakel Aktiebolag har 556490-7417 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.