Spinnerfall Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Spinnerfall Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Spinnerfall Aktiebolag finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spinnerfall Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Spinnerfall Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Spinnerfall Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Spinnerfall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brunnsg. 3, 543 34, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0504-61077.

Tibro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Spinnerfall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Spinnerfall Aktiebolag har idag 556499-4282 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Spinnerfall Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tjänster och viss försäljning inom området sportfiske-natur såsom information, text och bild, marknadsföring, guidning och därmed förenlig verksamhet.

I Spinnerfall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Björn Erland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Ingmari Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .