Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tibro. I Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Ragnar Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag på telefon 0500-419928.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena projekledning och förädling av fastighetsprojekt, förvaltning och förmedling av fatigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Augustsson, Eva Birgitta -Olsson, Ragnar Krister

Projektplanering Ragnar Olsson Aktiebolag har 556503-4716 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.