Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556504-3733 är organisationsnummer för verksamheten Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag finns i.

Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dartman, Håkan Erik Rickard -Eriksson, Malin Margareta -Johansson, Sven Erik

Vill ni komma i kontakt med Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-14747 eller genom brev på följande adress:
Värdshusg. 4, 543 51, Tibro

Bolaget skall bedriva skinnreparationer, försäljning av solskyddsprodukter, samt färg-, golv- och väggmaterial för heminredning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skinnspecialisten i Mariesjö Aktiebolag och det är Johansson, Sven Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dartman, Håkan Erik Rickard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Malin Margareta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,