Locustella Design Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Locustella Design Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Locustella Design Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Locustella Design Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Locustella Design Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Locustella Design Aktiebolag ska trivas.

Locustella Design Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av trädetaljer, konsultationer inom träbearbetningsindustrin, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Locustella Design Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Locustella Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Locustella Design Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Locustella Design Aktiebolag är Andersson, Benny Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig Uno som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Locustella Design Aktiebolag har 556514-2022 som sitt organisationsnummer.