Henrik Emanuelssons Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Henrik Emanuelssons Åkeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tibro här finns det många olika Aktiebolag. Henrik Emanuelssons Åkeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tibro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Henrik Emanuelssons Åkeri AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556522-3855.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3777751 alternativt besöka eller skicka post till Henrik Emanuelssons Åkeri AB på följande adress Katrinebergsg. 15, 543 32, Tibro.

Henrik Emanuelssons Åkeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Henrik Emanuelssons Åkeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Emanuelsson, Siv Linnéa som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet med vägtransport av gods, flyttransporteringar av möbler, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.