Bo Ahlander Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556523-8481 är organisationsnummer för bolaget Bo Ahlander Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Ahlander Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Bo Ahlander Bygg Aktiebolag finns i.

Bo Ahlander Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Ahlander Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bo Ahlander Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Ahlander Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bo Ahlander Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0505-13256 eller genom brev på följande adress:
ÅREBERG NORRA FLYGELN, 543 91, Tibro

Bolaget skall bedriva byggentreprenader och byggnadsverksamhet samt fastighetsförvaltning och värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Ahlander Bygg Aktiebolag och det är Ahlander, Bo-Gunnar Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlander, Linn Alice Katarina som är född 1988 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,