Sko-Rolf AB

Västra Götalands län

Information

Sko-Rolf AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Sko-Rolf AB finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sko-Rolf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sko-Rolf AB har haft sedan 2002-06-13. Sko-Rolf AB har funnits sedan och 2002-06-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sko-Rolf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Värdshusg. 3, 543 51, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0504-15271.

Tibro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sko-Rolf AB Privat, ej börsnoterat.

Sko-Rolf AB har idag 556527-7745 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sko-Rolf AB

Bolaget skall bedriva försäljning av skor samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

I Sko-Rolf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Yvonne Iris Miriann som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Jonny Eliot Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .