Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB är ett av dem. Statusen för Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB är att Bolaget är inaktivt.

Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-10-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där företaget finns i jobbar för att företag som Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB ska trivas.

I Tibro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kött och charkuterier samt delikatesser manuellt i egen butik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-14949.

Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB är Ward, Mats Våge Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Urban Roger som är född 1952 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Tibro Slaktarn Kött & Charkuteri AB har 556535-5376 som sitt organisationsnummer.