M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Aktiebolag som heter M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-05-06 så har M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Långg. 167, 543 35, Tibro. Vi ni istället prata med M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag så kan ni göra det på 0504-10600.

Bolaget skall bedriva försäljning av arbetskläder, skyddsskor, skyddsprodukter, profilreklam, rengörings- och städprodukter, utföra tvättning av arbetskläder, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindberg, Per Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blixt, Karl Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Maria Catarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

M Lindberg Kvalitétsprodukt Aktiebolag har 556553-9201 som sitt organisationsnummer.