Tibro Bosättningsaffär AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med glas och porslin, bosättnings- artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tibro Bosättningsaffär AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Tibro Bosättningsaffär AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1998-07-20 så skapades Tibro Bosättningsaffär AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556558-1815 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tibro.

Just nu är Tibro Bosättningsaffär AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tibro Bosättningsaffär AB så går det att nå dem via telefon på 0504-14371 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tibro Bosättningsaffär AB är Forsberg, Gunbritt Viola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .