Mattias Svenssons Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Aktiebolag som heter Mattias Svenssons Transport Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Mattias Svenssons Transport Aktiebolag i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mattias Svenssons Transport Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-09-23 så har Mattias Svenssons Transport Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mattias Svenssons Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Mattias Svenssons Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kurumsg. 6, 543 50, Tibro. Vi ni istället prata med Mattias Svenssons Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 0504-13920.

Bolaget skall bedriva transport och åkerirörelse, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Anders Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Feretti, Ingrid Ulrica som är född 1970 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Mattias Svenssons Transport Aktiebolag har 556560-2140 som sitt organisationsnummer.