UBW Transporter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och UBW Transporter Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och UBW Transporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för UBW Transporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

UBW Transporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där företaget finns i jobbar för att företag som UBW Transporter Aktiebolag ska trivas.

UBW Transporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Tibro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UBW Transporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är UBW Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med UBW Transporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6272580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med UBW Transporter Aktiebolag är Strand, Ulf Börje William som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Ulla Anne-Marie Jeanette som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .

UBW Transporter Aktiebolag har 556563-2287 som sitt organisationsnummer.