Tibro TV Service AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tibro TV Service AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tibro här finns det många olika Aktiebolag. Tibro TV Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tibro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tibro TV Service AB är momsregistrerat sedan2002-12-05 och har organisationsnummer 556574-9776.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0504-12206 alternativt besöka eller skicka post till Tibro TV Service AB på följande adress Storg. 3, 543 31, Tibro.

Tibro TV Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-12-05.

I Tibro TV Service AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jägevall, Angelica Therese som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och service av produkter och tjänster inom radio-, tv- och telekommunikationsbranschen, handla, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, handel med barnkläder, babyartiklar och barnvagnar samt därmed förenlig verksamhet.