Tibrokök Livsrum i Knistad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Tibrokök Livsrum i Knistad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tibrokök Livsrum i Knistad AB är ett av dem. Statusen för Tibrokök Livsrum i Knistad AB är att Bolaget är aktivt.

Tibrokök Livsrum i Knistad AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tibrokök Livsrum i Knistad AB ska trivas.

Tibrokök Livsrum i Knistad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Tibro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av inredning och även konsultationer i samband härmed, bedriva handel med värdepapper samt förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tibrokök Livsrum i Knistad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Tibrokök Livsrum i Knistad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Tibrokök Livsrum i Knistad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54541471.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Tibrokök Livsrum i Knistad AB är Sandelin, Orvar Severin som är född 1958 och har titeln Extern VD, Hedberg, Carl Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Beining, Patrick Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Matesa, Damir Anton som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tibrokök Livsrum i Knistad AB har 556576-2035 som sitt organisationsnummer.