CBI Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och CBI Invest Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och CBI Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CBI Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CBI Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-08-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där bolaget finns i jobbar för att bolag som CBI Invest Aktiebolag ska trivas.

CBI Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Tibro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med möbler, heminredning, maskiner, byggnadsmaterial, fastighetsskötsel, entreprenader inom byggnadsindustrin, åkerirörelse, uthyrning av maskiner till byggnadsindustrin samt fastighetsförvaltning och värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CBI Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är CBI Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med CBI Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-61660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Bengt-Inge Erik -Carlsson, Holger Bengt Erik.

De som är på något sätt har med CBI Invest Aktiebolag är Carlsson, Holger Bengt Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kai Lycke Ragnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bengt-Inge Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

CBI Invest Aktiebolag har 556595-5993 som sitt organisationsnummer.