SMEK Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556599-1543 är organisationsnummer för företaget SMEK Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SMEK Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som SMEK Aktiebolag finns i.

SMEK Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-11-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för SMEK Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

SMEK Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SMEK Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med SMEK Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5398593 eller genom brev på följande adress:
RYDSGATAN 1, 543 51, Tibro

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av tekniska utrustningar, samt försäljning av reparations- och underhålls- tjänster mot företrädesvis möbelbranschen, bedriva leasingverksamhet, operationell leasing, av tekniska anläggningar och maskiner, företrädesvis mot juridiska personer, bedriva entreprenadverksamhet, företädesvis markanläggningsarbeten, bedriva uppfödning och försäljning av nötkreatur, företrädesvis ungtjurar, bedriva skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SMEK Aktiebolag och det är Karlsson, Gustav Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Paul Folke Gustav som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,