HAZKSPETTEN Transport AB

Västra Götalands län

Information

HAZKSPETTEN Transport AB är ett bolag som finns i Tibro. I HAZKSPETTEN Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Barath, Siv Ing-Mari som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Barath, Heinz Paul som är född 1948 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HAZKSPETTEN Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HAZKSPETTEN Transport AB på telefon 0504-10183.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, inom och utom landet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är HAZKSPETTEN Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

HAZKSPETTEN Transport AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HAZKSPETTEN Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-24 och HAZKSPETTEN Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HAZKSPETTEN Transport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

HAZKSPETTEN Transport AB har 556612-6040 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.