OFFECCT AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och OFFECCT AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och OFFECCT AB är ett av dem. Statusen för OFFECCT AB är att Bolaget är aktivt.

OFFECCT AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-14. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där företaget finns i jobbar för att företag som OFFECCT AB ska trivas.

OFFECCT AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05. I Tibro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktutveckling, produktion samt försäljning av inredningsprodukter bestående av bl.a fåtöljer, soffor, bäddsoffor, stolar och bord till områdena paus väntrum, receptioner, café, restaurang och hotell. Sortimentet skall inrikta sig på möbler och inredningar för offentlig miljö. Branschtillhörighet skall vara möbelbranschen. Dessutom skall bolaget bedriva konsult och seminarieverksamhet beträffande möblers roll och funktion inom området kreativa mötesplatser. Bolaget skall i enlighet med ovan angivna beskrivning idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OFFECCT AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05.

Idag är OFFECCT AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med OFFECCT AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-41500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Englund, Anders Erik -Tingdal, Kurt Ivar Lennartsson.

De som är på något sätt har med OFFECCT AB är Tingdal, Kurt Ivar Lennartsson som är född 1958 och har titeln VD, Tingdal, Kurt Ivar Lennartsson som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman Tillander, Birgitta Susanne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anders Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Bertil Herman som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Per Olov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotSarenmalm, Allan Ilmari som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

OFFECCT AB har 556618-4759 som sitt organisationsnummer.