Götalandsmäklarna Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556619-2752 är organisationsnummer för företaget Götalandsmäklarna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Götalandsmäklarna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Götalandsmäklarna Aktiebolag finns i.

Götalandsmäklarna Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-12-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Götalandsmäklarna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-13.

Götalandsmäklarna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Götalandsmäklarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Götalandsmäklarna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3497864 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri, fastighetsmäkleri, försäljning, byggnationer och reparationer av hus, handel med fastigheter, fastighetsförvaltning, handel med byggnadsmaterial, försäljning av bilar, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Götalandsmäklarna Aktiebolag och det är Lidenfors, Bengt Karl Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidenfors, Tobias Bengt som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidenfors, Gunvor Iréne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,