Can i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

556619-8304 är organisationsnummer för företaget Can i Tibro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Can i Tibro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Can i Tibro AB finns i.

Can i Tibro AB har varit registrerat sedan 2001-12-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Can i Tibro AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-09.

Can i Tibro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Can i Tibro AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Can i Tibro AB så kan ni göra det på telefon genom 0504-61660 eller genom brev på följande adress:
Pl 2094, 543 01, Tibro

Bolaget skall bedriva detalj och partihandel med handelsvaror såsom heminredning, textilier, konfektion, möbler och fastighetsförvaltning samt värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Can i Tibro AB och det är Can, Zeki som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sigrid Viola som är född 1926 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,