Björkestena i Tibro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Björkestena i Tibro Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björkestena i Tibro Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björkestena i Tibro Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björkestena i Tibro Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björkestena i Tibro Aktiebolag ska trivas.

Björkestena i Tibro Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk, skogsbruk, administrativa tjänster, fastighetsförvaltning och värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björkestena i Tibro Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11.

Idag är Björkestena i Tibro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Björkestena i Tibro Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-422105.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björkestena i Tibro Aktiebolag är Johnsson, Ylva Birgitta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sören Olof Leonard som är född 1933 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Björkestena i Tibro Aktiebolag har 556623-7094 som sitt organisationsnummer.