UJ Terräng & Förarutbildning AB

Västra Götalands län

Information

UJ Terräng & Förarutbildning AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där UJ Terräng & Förarutbildning AB finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. UJ Terräng & Förarutbildning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket UJ Terräng & Förarutbildning AB har haft sedan 2002-11-14. UJ Terräng & Förarutbildning AB har funnits sedan och 2002-11-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till UJ Terräng & Förarutbildning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fridhemsg. 6, 543 32, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8726276.

Tibro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är UJ Terräng & Förarutbildning AB Privat, ej börsnoterat.

UJ Terräng & Förarutbildning AB har idag 556632-2979 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för UJ Terräng & Förarutbildning AB

Bolaget skall bedriva förarutbildning, uthyrning av fordon, konsultverksamhet inom trafikskoleutbildning även äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I UJ Terräng & Förarutbildning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ulf Rune Gösta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britt Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .