Flexflock AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Flexflock AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tibro här finns det många olika Aktiebolag. Flexflock AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tibro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Flexflock AB är momsregistrerat sedan2004-04-01 och har organisationsnummer 556653-0613.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0504-13300 alternativt besöka eller skicka post till Flexflock AB på följande adress Järnvägsg. 3, 543 50, Tibro.

Flexflock AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-01.

I Flexflock AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Kosonen, Kaj Henrik Johannes som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att beriva produktion och försäljning av flockade (fiberbelagda) produkter, främst inom fordon, sportartiklar och tekniska applikationer, jämte därmed förenlig verksamhet.