Bewi Livs Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Bewi Livs Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bewi Livs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bewi Livs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bewi Livs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-31. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där företaget finns i jobbar för att företag som Bewi Livs Aktiebolag ska trivas.

Bewi Livs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Tibro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i sverige och annan dörmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bewi Livs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Bewi Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Bewi Livs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-10313.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bewi Livs Aktiebolag är Viktorsson, Benny Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Viktorsson, Benny Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Per Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Bewi Livs Aktiebolag har 556665-6293 som sitt organisationsnummer.