Andreas Livs i Sälen AB

Västra Götalands län

Information

556667-9972 är organisationsnummer för företaget Andreas Livs i Sälen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andreas Livs i Sälen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Andreas Livs i Sälen AB finns i.

Andreas Livs i Sälen AB har varit registrerat sedan 2004-10-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andreas Livs i Sälen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Andreas Livs i Sälen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Andreas Livs i Sälen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Andreas Livs i Sälen AB så kan ni göra det på telefon genom 0280-26221 eller genom brev på följande adress:
Sälfjällstorget Studios, 780 67, Sälen

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Andreas Livs i Sälen AB och det är Lagerholm, Björn Adrian Valter E som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bjarne Sten-Ove som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,