per-son Verktyg i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och per-son Verktyg i Tibro AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och per-son Verktyg i Tibro AB är ett av dem. Statusen för per-son Verktyg i Tibro AB är att Bolaget är aktivt.

per-son Verktyg i Tibro AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som per-son Verktyg i Tibro AB ska trivas.

per-son Verktyg i Tibro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning a v verktyg, RC-componenter, hemelektronik, profil- och presentreklam, kontorsmöbler, golv- och byggnadsmaterial, äga och förvalta fastigheter och värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att per-son Verktyg i Tibro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är per-son Verktyg i Tibro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med per-son Verktyg i Tibro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-10040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med per-son Verktyg i Tibro AB är Jiveby, Pär Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Roy Krister som är född 1949 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

per-son Verktyg i Tibro AB har 556677-4906 som sitt organisationsnummer.