Morgan Larsson Bygg i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

556687-6719 är organisationsnummer för bolaget Morgan Larsson Bygg i Tibro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Morgan Larsson Bygg i Tibro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Morgan Larsson Bygg i Tibro AB finns i.

Morgan Larsson Bygg i Tibro AB har varit registrerat sedan 2005-10-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Morgan Larsson Bygg i Tibro AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-27.

Morgan Larsson Bygg i Tibro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Morgan Larsson Bygg i Tibro AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Morgan Larsson Bygg i Tibro AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4156209 eller genom brev på följande adress:
Lillhemsv. 12, 543 36, Tibro

Bolaget ska bedriva byggnadsrörelse, handel med byggmaterial, äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Morgan Larsson Bygg i Tibro AB och det är Larsson, Gösta Andreas Morgan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Elin Ingrid Johanna Sofia som är född 1982 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,