Redovisningscenter i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom redovisningstjänster och ekonomiska konsultationer, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Redovisningscenter i Tibro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Redovisningscenter i Tibro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 2005-11-30 så skapades Redovisningscenter i Tibro AB och företaget är har F-skattsedel Redovisningscenter i Tibro AB har haft det sedan 2006-08-10.

Redovisningscenter i Tibro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-10

556692-1283 är organisationsnummret för företaget som finns i Tibro.

Just nu är Redovisningscenter i Tibro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Redovisningscenter i Tibro AB så går det att nå dem via telefon på 0504-14050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Redovisningscenter i Tibro AB är Zetterström, Paul Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölander Ansgariusson, Mattias K F som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålnacke, Börje Lennart Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ansgariusson, Frida Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Stålnacke, Monica Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Zetterström, Ann Cecilia som är född 1963 och har titeln SuppleantUlkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .