Tibro Film & Teater AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Tibro Film & Teater AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tibro Film & Teater AB är ett av dem. Statusen för Tibro Film & Teater AB är att Bolaget är aktivt.

Tibro Film & Teater AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tibro Film & Teater AB ska trivas.

Tibro Film & Teater AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Tibro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bioverksamhet, teaterverksamhet, konferenser, musikevenemang, kaffe- och kioskverksamhet, dansframträdande, uthyrning av lokal, föreläsningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tibro Film & Teater AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Tibro Film & Teater AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Tibro Film & Teater AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-10077.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Olof Torbjörn -Åkesson, David Anders.

De som är på något sätt har med Tibro Film & Teater AB är Åkesson, David Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Olof Torbjörn som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Cecilia som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kyller, Sven Åke Mathias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordstrand, Bo Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Stavborg, Mikael Gerhard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Stig Uno som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor.

Tibro Film & Teater AB har 556697-0769 som sitt organisationsnummer.