POLDENT AB

Västra Götalands län

Information

POLDENT AB är ett av många verksamheter som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som POLDENT AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

POLDENT AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

POLDENT AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-07-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mariestadsv. 23, 543 35, Tibro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på POLDENT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-15660.

Tibro arbetar för att verksamheter som POLDENT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för POLDENT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva tandvård samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för POLDENT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -ledamoten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till POLDENT AB och det är följande personer, Ostach, Krzysztof Andrzej som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Biernacka Ostach, Anna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för POLDENT AB är 556707-5626.