Present-akuten i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva detaljhandelsverksamhet avseende present- och inredningsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Present-akuten i Tibro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Present-akuten i Tibro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 2006-09-14 så skapades Present-akuten i Tibro AB och företaget är har F-skattsedel Present-akuten i Tibro AB har haft det sedan 2006-12-07.

Present-akuten i Tibro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556710-8161 är organisationsnummret för företaget som finns i Tibro.

Just nu är Present-akuten i Tibro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Present-akuten i Tibro AB så går det att nå dem via telefon på 0504-15212 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Present-akuten i Tibro AB är Andersson, Fredrik Thomas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ward, Mats Våge Jörgen som är född 1956 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .