Niji Phone AB

Västra Götalands län

Information

Niji Phone AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Niji Phone AB finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Niji Phone AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Niji Phone AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Niji Phone AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängg. 19, 543 31, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0504-13977.

Tibro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Niji Phone AB Privat, ej börsnoterat.

Niji Phone AB har idag 556739-5800 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Niji Phone AB

Bolaget ska tillhandahålla snabbtelefoni, mobiltelefoni, bredband, Internet samt marknadsföring och annonsering samt därmed förenlig verksamhet.

I Niji Phone AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Singleton, David Ray som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Singleton, Annika Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lena Marika som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .