Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tibro och Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är ett av dem. Statusen för Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är att Bolaget är aktivt.

Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är ett Enskild firma och skapades 1994-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde ska trivas.

Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av livsmedel, frukt och grönsaker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-486519.

.

De som är på något sätt har med Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde är Solaka, Michille som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Orientaliskt Frukt och Grönt i Skövde har 580915-XXXX som sitt organisationsnummer.