Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Enskild firma som heter Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling. Det finns flera företag som liknar Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-05-21 så har Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling och det finns fler företag som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling så kan ni göra det på .

Utbildningsuppdrag och samarbete med andra utbildningsföretag och andra självständiga konsulter. Utbildningsuppdragen innebär utbildning av handledare på industrin som ska ta hand om skol- ungdomar från bla gymnasieskolan. Utbildning för de företag som vill ge interna faddrar och mentorer en pedagogisk grundutbildning. Erbjuda pedagogiskt stöd till utbildningsansvariga på industrin, såsom tex hjälp med att göra kursplaner, planera, genomföra och utvärdera utbildningsinsatser. Samma tjänster kommer att utföras i samarbete med andra utbildningsföretag och konsulter. Därutöver kommer det att genomföras undervisning i didaktik och ämnesundervisning med utgångspunkt inom el- och automationsområdet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Bengt Gunnar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bengt Ohlsons Handledarskola och Yrkesutveckling har 581003-XXXX som sitt organisationsnummer.