Mattis Köksfiness

Västra Götalands län

Information

590123-XXXX är organisationsnummer för företaget Mattis Köksfiness. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattis Köksfiness är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Mattis Köksfiness finns i.

Mattis Köksfiness har varit registrerat sedan 1987-10-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattis Köksfiness så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Mattis Köksfiness är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Mattis Köksfiness är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattis Köksfiness så kan ni göra det på telefon genom 070-8258816 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom köksbranschen. Försäljning och montering av köks- och badrumssnickerier samt vitvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattis Köksfiness och det är Kriikula, Matti Henrikki som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,