Sammanfattning natt

2018-01-04 05:51:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. Vakthavande på ledningscentralen rapporterar en lugn natt i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.11 Trollhättan, stöld
En person som fått sin mobiltelefon stulen lokaliserar den via söktjänst i telefonen till en adress i Sylte. Polisen åker till den angivna adressen och tar telefonen i beslag. En person misstänks för stöld alternativt häleri.

00.56 Partille, inbrott
Ett företag på Göteborgsvägen har utsatts för inbrott. En ruta är krossad och gods är stulet. Dock okänt vad. Det är ett kontor där inbrottet skett. Inga uppgifter om någon/några tjuvar.

01.07 Tibro, inbrott
Polis larmas till en optikerbutik i centrala Tibro. Vittne har sett hur två yngre mörkklädda män gjort inbrott i butiken. En glasruta till butiken krossad. De båda tjuvarna försvann på två cyklar från platsen. Enligt initiala uppgifter har två ställ med märkesglasögon ((bågar) och en växelkassa stulits vid inbrottet.

01.17 Alingsås, rattfylleri m.m.
Polispatrull stoppar en bil för kontroll på Mjölseredsvägen. Föraren som var en man i 45-årsåldern saknade körkort och misstänks dessutom för rattfylleri. Bilen tas i beslag.

01.09 Stenungssund, rattfylleri
I Norum stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren misstänks vara narkotikapåverkad och få därför följa med för kontroll. Han är i 20-årsåldern och misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika.

Se händelsen på polisen.se